NIEUWE LAMINAAT VLOER LEGGEN

Bent u op zoek naar een nieuwe laminaat vloer? Bij Plank & Vloer in Epe hebben we een ruim assortiment vloeren in huis. Het laminaat uit onze collectie is van hoogwaardige kwaliteit en is zowel kras- als vlekbestendig. Nieuwe laminaat vloeren zijn goedkoop in aanschaf en gemakkelijk in onderhoud. Perfect voor nagenoeg ieder huishouden.

VELE VOORDELEN

Een mooi gelegde kwaliteits laminaat vloer geeft sfeer aan uw woonkamer. Het sterke, slijtvaste materiaal verkleurt niet of nauwelijks en behoudt zijn schoonheid jaren lang. Wanneer u kiest voor de service van Plank & Vloer in Epe kunt u ervoor kiezen de nieuwe laminaat vloer alleen te laten leveren óf hem direct door ons te laten leggen. Wij werken snel en nauwkeurig, zodat u geniet van een strakke en mooie vloer. Laminaat is in vele situaties toepasbaar en kan zelfs als u dat wilt mee verhuizen naar een nieuwe woning.

WEG MET ALLERGIE

Wat veel mensen niet weten is dat een nieuwe laminaat vloer erg goed is wanneer er iemand allergisch is in huis. Vuil en stof krijgen namelijk geen kans zich op te hopen in de naden en de vloer is gemakkelijk te reinigen. Benieuwd of en nieuwe laminaat vloer de beste oplossing voor u is? Kom dan eens langs in onze showroom in Epe.

Groot assortiment

U kunt in onze showroom een groot assortiment vloeren bekijken.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren van u als klant en het leggen van verschillende soorten vloeren.

Voor ieder budget

Qua prijzen zijn wij flexibel. Wij bieden producten aan in alle prijsklassen.

Groot assortiment

U kunt in onze showroom een groot assortiment vloeren bekijken.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Altijd eerlijk en gratis advies

Route naar onze showroom

Leuk dat je geïnteresseerd bent. Wij antwoorden z.s.m.!